Нещодавно стало відомо, що колишній голова обласної державної адміністрації Вінниці, Валерій Коровій, повернувся працювати у міську раду.

Голова міської ради, Сергій Моргунов, запросив колишнього очільника області стати його радником. У наказі, щодо призначення Коровія радником Вінницького голови міськради, йдеться:

"Призначити Коровія Валерія Вікторовича на посаду радника міського голови патронатної служби відділу організаційного забезпечення та діловодства апарату міської ради та її виконавчого комітету з 11 жовтня 2019 року з посадовим окладом згідно зі штатним розписом".

Варто зазначити, що раніше, Валерій Коровій вже займав подібну посаду у кагорті вінницьких чиновників. Він працював заступником міського голови з економічних питань з 2011 року по 2015 рік, після чого був призначений гловою області.

Нагадаємо, що новий голова обасної адміністрації Владислав Скальський, також до свого призначення працював заступником Сергія Моргунова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними Знай.ua, Вінниця різко "порозумнішає", перший крок уже зроблено.

Як передавав Знай.ua, Україна перейде на касові апарати: кого торкнеться новий закон

Крім того, Знай.ua писав про те, що Вінницю "коронували" в Європі престижною премією.