Мер Вінниці, Сергій Моргунов, підписав меморандум про співпрацю з платформою TechUkraine.

Він розповів:

"Впровадження інновацій у різних сферах робить життя містян зручнішим і комфортнішим. Тому нам дуже цікаві Smart City розробки, що стимулюють подальший розвиток Вінниці за концепцією "розумне місто". Одна з ініціатив TechUkraine - Startup in Residence, створена за успішним прикладом проекту в Амстердамі, допоможе реалізовувати ці плани. Це своєрідний "місток" між ІТ-підприємцями та муніципалітетами у процесі впровадження нових сервісів та технологій, потрібних місту."

В ході зустрічі міськвиконкому та платформою TechUkraine, очільник міста зазначив:

"У напрямку підтримки ІТ-сфери ми вже зробили певні кроки. Це і відкриття центру інновацій iHUB, а також робота над створенням майбутнього муніципального інноваційно-технологічного парку. На сьогодні Вінниця посідає шосте місце у секторі ІТ в Україні за кількістю фахівців. Потенціал для подальшого зростання є, і це важливий економічний чинник. Ми налаштовані на співпрацю з інноваційними стартапами, щоб знаходити "розумні рішення" на виклики у різних сферах міського життя".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що Шульмейстер проаналізував кожну галузь інфраструктури України.

Як повідомляв Знай.ua, український IT-ринок росте з космічною швидкістю.

Сайт Знай.ua писав, що Укрзалізниця стрімко підвищить ціни на квитки.