На сесії міської ради у Вінниці захисники України отримали вітання. Анатолій Гуцал, ветеран АТО, який отримав внаслідок отриманих ран ІІ групу інвалідності, в знак подяки, отримав нову автівку. Сертефікат на її придбання вручив ветерану АТО мер Вінниці, Сергій Моргунов. Сума на сертифікаті становить 397,44 тис грн. Анатолій Гуцал служив у складі 72-ї окремої механізованої бригади з 2015 року.

14 жовтня Україна відзначатиме День захисника. Це свято єднає усіх нас гордістю за наших Героїв. Сьогодні мав честь...

Geplaatst door Сергій Моргунов op Donderdag 10 oktober 2019

Привітання до Дня Захисника отримали й інші захисники нашої країни. На своїй сторінці в фейсбуці, Сергій Моргунов зазначив:

"Сьогодні мав честь потиснути руку вінничанам, які є справжніми Героями і патріотами. Серед них і Анатолій Гуцал. Анатолій пішов на фронт добровольцем у 2015-му. Служив у складі 72-ї окремої механізованої бригади. Отримав серйозне бойове поранення. Це мужня і принципова людина. Має відзнаку Президента України «За участь в АТО». І цього року ветеранська спільнота вирішила, що саме він отримав від громади сертифікат на автомобіль – таке нагородження ми традиційно проводимо щороку до свята".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даними Знай.ua, Львів готується до Дня захисника України, розмах вражає.

Як передавав Знай.ua, серед великих політиків наразі лише Ляшко не побоявся виступити проти імпорту російської електроенергії.

Крім того, Знай.ua писав про те, що Зеленський розповів, коли відновлять авіасполучення з України в Росію.