Вінницькі красуні на Лізі Сміху "підірвали" зал і підкорили журі своїм запальним номером. Пісня "Очі дівочі" набула яскравих ноток завдяки жартівливому номеру та жіночій красі.

Музика багатьом підіймає настрій, змушує посміхатись та полинути подумки в кращі світи. Проте, якщо до гарної музики додати трохи жартів та ноток гумору, настрій покращиться вмить.

Команда вінничан додала крім жартів ще й жіночої краси і підкорила сотні чоловічих сердець, побивши всі рекорди. Звісно, гарний чоловічий голос створив чудову ідилію. То ж, насолоджуйтесь переглядом. У коментарях до цього відео чудові слова і гордість не лише за дівочу красу, але й в цілому за Україну. Вона має неприховані перлини, якими кожному українцеві варто не забувати та пишатися. Україна понад усе!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Вінниці з четверга 10 жовтня стартувала виставка "Фактор свободи" від інституту національної пам'яті. Експозиція, створена Українським інститутом національної пам’яті, буде доступна для вінничан з 12:00 на майдані Незалежності.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Вінниці закладуть "капсулу часу"

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що прем'єру історичного фільму "Таємна операція" показали на великих екранах Вінниці.