Вінниця, стала єдиним містом в Україні, яке увійшло у 20-ку найкращих у світі для розвитку дітей та стало фіналістом міжнародного конкурсу кращих практик, спрямованих на покращення життя дітей та молоді. Проте розслаблятися зарано, попереду ІІ тур конкурсу.

Це всесвітній конкурс, який проводить ЮНІСЕФ в рамках Всесвітньої ініціативи "Громада, дружня до дітей та молоді" У ІІ турі відбудеться онлайн-голосування, де можна буде віддати свій голос за рідне місто.

Проголосувати за вінницьку ініціативу можна тут.

Відео від українського міста поданий у І-й категорії потрібно вибрати та вказати назву міста та країну, у якій проживаєте. Голосувати можна як англійською так і українською мовами.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Асоціація Міст України звернулися до громади та запрошують до голосування, щоб допомогти нашій країні здобути цю перемогу! Вінничани також звертаються за допомогою до інших регіонів країни серед школярів , батьків та учителів.

Як повідомляв Знай.ua, пара гусей на Вінниччині відсвяткує "срібне весілля".

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що вінничани не впізнали "Голову Гоголя", кадри підірвали мережу.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що Вінницю "коронували" в Європі престижною премією.