День міста Вінниці, який святкували 14 вересня, відзначився особливим заходом захисників тварин. Біля площі Небесної сотні група молодих людей влаштували голий і кривавий перформанс "Face of Humanity".

На платформі лежали дівчата в самому спідньому. Їхні тіла були заляпані червоним, що символізувало кров. Учасниці зображали мертвяків, а поруч висіли хутряні шуби, шкури на які нібито щойно зняли з дівчат.

Учанисниці нічого не говорили, не пропонували лозунгів. Їхнє красномовне мовчання супроводжувала тематична музика.

Шокуючою локацією організатори мали на меті привернути увагу до захисту тварин та закликали не купувати речі з натуральних хутра та шкіри.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Як повідомив Знай.ua у Вінниці на День міста особливу увагу приділили локації для розваг літніх людей, на майдані Водограй.

Нагадаємо, Знай.ua розпоідав, що за добробут України, військо і владу молився разом з десятками вінничан, предстоятель ПЦУ митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Також Знай.ua писав, що у Вінниці 14 вересня відбувся День міста.