Вже цього місяця, вперше у Вінниці виступить Jerry Heil, співачка, яка стала відомою завдяки пісням «Охрана отмєна». Кліп до цієї пісні на ютубі переглянуло понад дванадцять мільйонів людей. Дівчина також записує кавер-пісні та знімає різні відео для свого ютуб-каналу. Концерт співачки відбудеться в рамках вінницького еко-фестивалю “ДІЛИ”.

Еко-фестиваль “ДІЛИ” відбудеться на вінницькому заводі “Кристал”, де під час фестивалю розмістяться фудкорти, лекторії, фотовиставка, алея громадських організацій, еко-базар та багато іншого.

Концерт Jerry Heil розпочнеться 22 вересня, о 19:00 на території заводу “Кристал” (вулиця 600-річчя, 21). Концерт відбудеться в рамках еко-фестивалю “ДІЛИ”, вхід – 100 гривень.

Дітям до дванадцяти років, ветеранам АТО та людям з інвалідністю – вхід вільний.

Як повідомляв Знай.ua, що вінницьких пенсіонерів і дітей "розвіють" на День міста.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав, що Вінниця відсвяткує День народження, розваги на будь-який смак.

Також протал Знай.ua розповідав про те, як до дня міста, у Вінниіц з 13 по 15 вересня у Центральному парку смакуватиме осінній Vinnytsia Food Fest.