Урочисте святкування розпочнеться вже о 14:00 на Майдані Незалежності. А після тут виступлять військові духові оркестри з різних міст України. Зокрема, з Вінниці, Одеси та Чернігова.

На алеях Центрального міського парку облаштують фуд-корти та представлять проекти для спортивних та активних вінничан.

Там же можна буде ознайомитися із виставкою історичних костюмів XIV – XX ст. та репродукціями картин відомого художника-кубіста з Вінниці Натана Альтмана.

Площа Стуса традиційно збере більшість вінничан, аби разом заспівати улюблені пісні і танцювати під відкритим небом. Концерт розпочнеться о 19:00.

Цього року музика лунатиме на будь-який смак. Відомі хіти, які часто виконують під гітару та у гучних компаніях в оригіналі заспіває гурт «Ляпіс 98» на чолі з Сергієм Міхалком. Для Вінниці співатимуть українські зірки Pianoбой, та Ірина Федишин. Вечірню Вінницю поглине драйв, вірші та гучні вигуки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Регіна Тодоренко показала синові рідну Одесу.

Знай.ua розповідав, що у Барі на Вінниччині міський голова пішов у неоплачувану відпустку та оголосив голодування.

Також Знай.ua стало відомо, які ще заходи відбудуться на День Вінниці.