Після пожежі біля арсеналу голова Павлівської сільради Віктор Кособуцький отримав понад 200 дзвінків від місцевих жителів.

Нагадаємо, вчора, 11 вересня, о пів на дванадцяту в Калинівці біля Вінниці на технічній території 48 військового арсеналу ЗСУ загорілася суха трава на площі близько 2 га. Періодично вибухали боєприпаси – люди ховалися в підвалах.

Віктор Кособуцький таку реакцію односельців пояснює подібною ситуацією два роки тому, коли наслідки були тяжчими. Він розповів:

"У першу годину після виникнення пожежі я прийняв понад 200 дзвінків. Кілька людей виїхало в сусідні села, але незабаром, коли додзвонилися до мене, повернулися назад".

На місці події працювали рятувальники, військові та правоохоронці. З соціальних мереж було відомо, що в Калинівці евакуювали учнів зі шкіл. Пожежу загасили вже за кілька годин. Ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що військова прокуратура відкрила провадження з приводу пожежі на арсеналі в Калинівці.

Як повідомляв Знай.ua у середу, 11 вересня, на складах Міністерства оборони України, які розташовані в Калинівці Вінницької області, знову почалася пожежа.

Також, Знай.ua повідомив, що місце НП відвідали представників Генштабу.