Вчора, 11 вересня, у Калинівці сталася пожежа близько біля складів, де зберігали боєприпаси, і лунали поодинокі вибухи.

Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом недбалого ставлення до військової служби працівників калинівської військової частини. Також були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань через пожежу та детонацію боєприпасів на військовій базі в Калинівці, які сталися 11 вересня 2019 року.

У прес-службі військової прокуратури зазначають:

“Відстань від краю горіння трави до майданчиків зберігання боєприпасів становила близько 150-200 метрів”.

На військовому арсеналі поблизу м. Калинівка продовжуються заходи з ліквідації наслідків події. Станом на 13:20...

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще
Geplaatst door Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine op Woensdag 11 september 2019

Наразі проводяться розслідування, огляд місця події із залученням спеціалістів та опитування свідків. Також у повідомленні розповіли про можливу причину, що призвела до вибухів. Можлива причина — займання сухої трави, в результаті чого відбулась почергова детонація поодиноких боєприпасів, що лежали на землі. Всі версії та дії службових осіб військової частини перевіряються.

Варто відзначити, що на цій території не було закінчено проведення робіт з виявлення та знешкодження боєприпасів, які вибухали в ніч з 26 на 27 вересня 2017 року.

Як повідомляв Знай.ua, під Вінницею вибухають військові склади.

Також Знай.ua розповів, що у Калинівку терміново мчить Генштаб Зеленського.

Як стало відомо Знай.ua, нещодавно під Дніпром прогримів потужний вибух.