У головному управлінні поліції області повідомили, що правоохоронці тимчасово обмежили рух автотранспорту біля військової частини 30 28 у Калинівці, через пожежу на складах боєприпасів.

Тим часом, у Міністерстві оборони зазначають - до місця події відбула оперативна група на чолі із першим заступником начальника Генерального штабу Збройних Сил України. У військовому відомстві доповідають про шість вибухів боєприпасів, вивезених на визначену ділянку раніше для подальшої утилізації.

Пожежа виникла через загоряння сухої трави у лісосмузі. Станом на даний момент на території арсеналу працюють фахівці Державної служби із надзвичайних ситуацій, працівники Національної поліції та Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. Триває локалізація місця займання.

Таки вибухи маємо на складах у м. Калинівка... Нажаль висновків не зроблено!! І навіть якщо розмова про суху траву, то чому повторювалися вибухи?!

Geplaatst door Vitaly Pavlovsky op Woensdag 11 september 2019

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомив Знай.ua раніше, щодо минулорічних вибухів у Калинівці: Генштаб знав про трагедію заздалегідь.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що нещодавно потужний вибух пролунав на заводі під Вінницею.

Також Знай.ua розповів, моторошна трагедія приголомшила Україну, "до лікарні везли по частинах".