Вінничанам подарують приємний сюрприз на свята - декілька днів прохїзд у міському транспорті буде абсолютно безкоштовним для всіх.

Про це повідомляє Вінниця Ок з посиланням на заяву міськради.

Видання інформує, що Вінницька міська рада від 19.12.2019р. №3I99 ухвалила рішення щодо безкоштовного проїзду в громадському транспорті на новорічні свята.

Безкоштовний проїзд буде можливий в міському електричному транспорті і автобусах загального користування, що підпорядковані КП ВТК. Оплачувати проїзд не потрібно: 25 грудня – на католицьке Різдво, 31 грудня – вихідний день, 1 січня – на Новий рік, 7 січня – на Православне Різдво.

Транспорт у Вінниці, фото: Вінниця Ок

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Загальні витрати, які мають бути компенсовані міським бюджетом за чотири дні безкоштовного проїзду, складуть приблизно 1079992,62 грн.

Нагадаємо, у Києві з'явилися маршрутки з валидаторами для оплати проїзду Kyiv Smart Card.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.