Сьогодні, 12 вересня, у Вінницькій обласній дитячій лікарні відкрили відділення екстреної допомоги. Про нове відділення повідомляє "Вінниця.інфо".

Відділення унікальне тим, що карета швидкої допомоги заїжджатиме просто в будівлю. Крім того, всі медичні працівники, які надаватимуть допомогу, перебуватимуть одному місці, а впливу зовнішніх факторів на пацієнта не буде.

Реконструкція приміщення під нове відділення обійшлася в 11 млн грн.

Головний лікар закладу, Василь Паненко, переконаний, що втілення в життя ідеї, яка здавалася фантастичною, дозволить рятувати ще більше дитячих життів. Він говорить:

"Ми змогли за п’ять років знизити показник смертності вдвічі і останні три роки утримуємо його на найнижчому рівні в Україні. Для нашої дитячої лікарні це найкращий показник".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, зневірений фельдшер швидкої допомоги шукатиме кохання всього життя.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що у Києві швидка з дитиною потрапила в жахливу ДТП.

Також, Знай.ua розповідав, що у Харкові злодій-домушник став жертвою власної дурості.