Персонаж популярних коміксів на прізвисько Хижак з’явився у Жмеринці на Вінниччині. Скульптура прикрасила вхід до закладу харчування біля залізничного вокзалу, повідомляє
"Жмеринка.city".

Хижак у Жмеринці, фото: Жмеринка.city

Автором скульптури у стилістиці метал-арт став відомий митець із Жмеринки Валерій Трунов, який славиться неординарними творчими експериментами. Разом із напарником Сергієм Липецьким митець став відомим завдяки виготовленню скульптур із металобрухту.

"Цей стиль досить брутальний, адже в ньому багато металу. Якась гламурна лялька не вийде, тому сам стиль передбачає таких персонажів. До того ж мені такі персонажі дуже подобаються", - розповів про своє дітище Трунов.

Хижак у Жмеринці, фото: Жмеринка.city

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

На Хижака майстер витратив два місяці часу. Працював у трьох техніках - холодної ковки, різки та зварювання металу.

"Лати, шолом – це все вибито із листового металу. Взагалі власноруч виготовлено 70-80 відсотків усього, а все інше – це металобрухт", – поділився секретом скульптор.

Нагадаємо, Остап Бендер повертається: під Вінницею влаштують грандіозну вечірку на честь головного хулігана із "Дванадцять стільців"

Як повідомляв раніше Знай.ua, світ прощається з Марком Захаровим: "12 стільців", "Той самий Мюнхгаузен" та інші фільми, за які люблять режисера

Також Знай.ua писав про те, що пам'ятник Ярославу Мудрому в Сумах спантеличив українців своєю безглуздістю, такого ви точно не бачили: "І сміх і Гріх"