Вінничани поставили перед міською радою завдання врегулювати ситуацію з аварійними ліфтами, яка набуває катастрофічного характеру.

Відповідну петицію зареєстрував на офіційному сайті міськради місцевий житель Артур Відавський з проханням про модернізацію і заміну ліфті у багатоповерхівках.

"Ліфти у багатьох житлових будинках Вінниці давно вже слід замінити на нові, інші – капітально відремонтувати, через те що строк їх експлуатаційної служби давно вже пройшов! Чимало ліфтів загрожують здоров'ю громадян, в них можна і померти, а до диспетчерської служби через переговорний пристрій зсередини кабіни не додзвонитися, тому що він просто не працює", – підкреслив вінничанин.

Однак не лише ці моменти бентежать містян, у зламаному ліфті можуть підстерігати іще ряд несподіваних небезпек.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"А якщо всередині кабіни мала дитина, людина похилого віку, вагітна жінка, чи людина яка страждає на клаустрофобію (та й будь-хто) застрягне між поверхами і чекає годинами поки його звідти витягнуть! Або коли їдеш і кабіну хитає і трусить зі сторони в сторону, що ось-ось обірветься! За що ми платимо шалені гроші за квартиру що маємо так страждати, піднімаючись сходами по декілька разів на день туди і назад?" – резюмує автор петиції.

Поки що на прохання городян в міській раді не відреагували, однак люди сподіваються на продуктивну комунікацію з чиновниками.

Як повідомляв Знай.ua, лисяче сімейство поселилось на одному з підприємств Харківщини.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав під Києвом пожежа знищила гектари кукурудзи.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що одеситам запропонували "обміняти" сміття на гроші.