У понеділок 14 жовтня двічі за добу вінницькі рятувальники допомагали тваринам. У Калинівському районі у трясовині тонула корова поблизу села Лісова Лисіївка. Рятувальника ДСНС, разом з селянами витягли з болота корову. Рогата пішла шукати води, та не змогла самотужки дістатися до берега. Її засмоктувало болото.

Пастухи розшукали корову за звуками, які подавала нещасна тварина. Рятувальникам допомагали селяни та навіть підвода з коником, які витягали рогату.

За повідомленням Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, згодом, неподалік АЗС що поблизу Калинівки надійшла інформація, що пес потрапив у яму. Калинівські бійці відправились на порятунок біднятка, який впав у яму глибиною у людський зріст, та не міг дістатися на волю.

фото з фейсбук-сторінки ГУ ДСНС у Вінницькій області

Як повідомляв Знай.ua, на Прикарпатті з басейну в готелі витягли коня

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що палаюча шахта взяла в полон львівських гірників

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що незвичайний потопельник поставив на вуха весь Київ.