На сайті петицій з'явився заклик до влади міста встановити урни. До міської влади звернувся вінничанин Ярослав Суровцев. Чоловік у своїй петиції до міської влади просить встановити у місті більшу кількість сміттєвих баків.

У своєму заклику мешканець міста зазначає:

"Вулиці нашого міста забруднені повсякденним сміттям. Ви будуєте нові алеї, ставите нові лави, але забуваєте про урни. Інколи можна по пів години ходити зі сміттям в руках, але дехто не витримує і просто кидає його куди бачить".

На жаль, станом на 9 жовтня, петицію підписало лише 50 осіб із потрібних для розгляду 350. До кінця збору підписів залишилося дев’ять днів. Тож, вінничани, кому не байдужа чистота нашого рідного міста, долучайтеся. Вінниця варта кращого, ніж тонути у смітті.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що журнал "Фокус" проводить рейтинг "Найкомфортніших міст України", серед обласних центрів нашої країни. За підсумками Фокусу, Вінниця спустилася з зіркових сходинок другого місця, яке займала минулого року до п’ятого місця у 2019 році.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що фатальний інцидент у рідному місті президента прогримів на всю Україну.

За даними Знай.ua, вінничани не впізнали "Голову Гоголя", кадри підірвали мережу.