Майже за два роки після вибухів у Калинівці, на 48-му арсеналі лишається 4% нерозмінованої технічної території.

За словами командира військової частини А1119 полковника Миколу Батюка, сьогодні, 16 вересня 2019 року, тут мають відновити планові підриви боєприпасів, що не підлягають транспортуванню.

Зокрема Батюк повідомив, що з 16 вересня на арсеналі збираються відновити планові підриви боєприпасів у період з 12-ї години до 15:00.

Як повідомляв Знай.ua Калинівці біля військової частини зупинили рух транспорту, на місце НП очікують представників Генштабу.

Знай.ua писав про те, що після пожежі біля арсеналу голова Павлівської сільради Віктор Кособуцький отримав понад 200 дзвінків від місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua розповів, що попередні висновки військової прокуратури - причина пожежі та вибухів у Калинівці 11 вересня могла бути службова недбалість.