На виході з приміщення Прозорого офісу, який у Вінниці на Вишенці, жінка втратила свідомість. На щастя, її встиг підхопити солдат, який був цього дня на чергуванні.

Пресслужба військової частини 3008 Національної гвардії України розповіла, що виходячи з Прозорого офісу, жінці раптово стало погано і вона знепритомніла. Нацгвардієць підхопив нещасну, врятувавши її від небезпечного падіння.

Хлопець прийнявся надавати непритомній першу медичну допомогу, він швидко зреагував, а завдяки набутим на службі знанням його дії були правильними та послідовними. Так, солдат викликав швидку, а потім і зателефонував родичам потерпілої, повідомивши їм про ситуацію, яка склалася.

Наразі про стан жінки невідомо, однак завдяки діям солдата її вдалося привести до тями. Герой сьогоднішнього дня і далі залишився стояти на службі.

Як повідомляв Знай.ua, львівському старшині загрожує до семи років позбавлення волі за знущання над солдатами.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що 2 вересня в зоні ООС під Маріуполем російський снайпер поранив Андрія Проценка з Бохоників.

Також Знай.ua розповів, що армія США займеться розробкою універсального швидкісного вертольота.