На Вінниччині нагородили жінку, чий син загинув в Іловайському котлі, орденом “Матір бійця АТО”. Солдат Василь Івкун загинув 29 серпня 2014 року під час виходу з Іловайського котла «зеленим коридором».. 2 вересня тіла 88 загиблих були привезені до запорізького моргу. Опізнаний побратимами та родиною. Бойові товариші оповіли, що останні слова Василя були: «Танки, мамо!».

Орден "Матері бійця АТО" вручено двом жінкам з Ямпільщини. Інша жінка, яка не дочикалася сина з війни - мати підполковника Сергія Камінського, який загинув 6 червня 2014 року у складі екіпажу, яким керував Костянтин Могилко.

“На виконання Указу Президента України В. Зеленського від 23 серпня 2019 року №621/2019 з метою належного відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві, вручили орден "Матері бійця АТО» Камінській Галині Михайлівні та Івкун Катерині Яківні”, - йдеться на сайті Ямпільської РДА.

Ввійськовий комісар Ямпільського РВК Понкрашов Віктор Анатолійович, заступник міського голови Ткач Галина Михайлівна та сільський голова с. Ратуш Сергій Борсуковський вручили нагороди матерям.

Як повідомляв Знай.ua у Харкові нагородили героїв, які пройшли крізь пекло Іловайська.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що Зеленський роздав нагороди "вінницьким орлам".

Також, Знай.ua повідомляв, що Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом святої рівноапостольної княгині Ольги I ступеня депутата Європарламенту від Латвії Сандра Калніете.