Село Нагоряни Могилів-­Подільского району на Вінниччині тероризують вовки. Сіроманці не бояться, нападають на людей, роздирають домашню худобу і птицю.

Місцевий фермер Микола Бондаревський каже:

"Не мають страху. Вдень спокійно заходять на людські подвiр'я. Я тримаю близько сотні кіз. За останні два роки вовки роздерли 25 тварин. Нещодавно їду у Вінницю по справах. На виїзді з села бачу вовка. Спокійно перебігає дорогу й біжить далі. Великий, сірий, мохнатий. Як вернувся додому — в кущах знайшов козу з роздертою шиєю".

Торік фермер розповідав про зграю вовків у районній і сільській радах.

"Голова району Володимир Сірант вислухав, зрозумів. Доручив поліції посилити заходи. Запросив мисливців, проблему було вирішино.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Місцеві мисливці припускають, що вовки спарувалися з місцевими бродячими псами. Потомство має ознаки вовка й собаки.

"Полюють удень і тільки в теплу пору",— розповів староста села Козлів Микола Сафтюк.

Як повідомляв Знай.ua, у штаті Нью-Джерсі (США) у лісистій місцевості виявили двоголову гримучу змію.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав про хлопчика, який вив по-вовчому і не впізнавав людей.

Знай.ua писав, що у мережі опублікували досить захоплюючі знімки різних павуків, які водяться на території Чорнобильської зони відчуження.