Декілька сіл у Вінницькій області потерпають від навали вовків. Хижаки днем ​​полюють на худобу на пасовищах, а ввечері розривають його просто у дворах. Вовки не лякаються людей, нещодавно розірвали 11 кіз на очах у пастухів. Мешканець Нагорян, Микола Боднаревский, шукав два дні своїх кіз, але марно.

Через напади хижаків люди бояться ввечері виходити з будинків.

"За одну ніч вовк три рази приходив, з інтервалом десь в два-три години", - розповідає мешканка села.

Дати відсіч хижакам можуть мисливці. Та наразі полювати заборонено. Мисливський сезон відкриється в листопаді. Мисливці кажуть, що хижаки нападають не тільки заради їжі - так вчать полювати молодняк.

Але чекати два місяці постраждала родина Боднаревскіх не збирається і планує найняти фахівців, які відловлюють вовків. Тільки так сподіваються вберегти худобу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua у Миколаєві зграя злих собак окупувала територію дитсадка.

Раніше, Знай.ua розповідав, що на Херсонщині хижаки масово крадуть худобу.

Також, Знай.ua писав, як Чорнобиль "ожив" за десятиліття після вибуху.