Свій 656-ий День народження Вінниця відзначить 14 вересня.

Цього року цей святковий день потішить різномаїттям. Фестиваль військових духових оркестрів України, презентація вишитої книги про Вінницю, проект "Маленькі райони великого міста", різноманітні майстер-класи та інтерактиви.

Святкування розпочнеться урочистим відкриттям о 14:00 на Майдані Незалежності. А протягом дня тут виступатимуть військові духові оркестри з Вінниці, Чернігова та Одеси. Алеї Центрального міського парку заповнять фуд-корти. Там же будуть представлені проекти для активних та спортивних вінничан. Увечері для вінничан співатимуть Ірина Федишин, Pianoбой та Сергій Міхалок із оркестром Ляпіс 98.

Також тут можна буде побачити виставку історичних костюмів XIV – XX ст. Презентують музей в мініатюрі в рамках проекту «Сад Коцюбинського». Ще однією родзинкою цієї локації стануть репродукції картин відомого художника-кубіста уродженця Вінниці Натана Альтмана.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як Знай.ua повідомляв, що Андріївський узвіз відзначає день народження.

Також Знай.ua писав, що у Одесі запустять нове метро: що відомо про ноу-хау.

Нагадаємо, вчора Знай.ua розповів, як Одеса святкує свій 225 рік народження.