Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів" Королева ночі "і" Нічна жриця " порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories. Так, Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок популярного шоу на каналі Україна "Маска".

У кадрі артистка з'явилася в махровому коричневому халаті у своїй гримерці. Зірковій красуні наносять святковий золотий макіяж, фарбують стрілки, роблять накладні вії і викладають Стрази під очі. Потім Полякова милується на камеру результатом роботи професіоналів під пісню.

скріншот

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова розмістила свіже фото зі зйомок шоу "Маскарад". Для проекту співачка вибрала ультра коротку сукню на одне плече, яка красиво переливається завдяки золотим паєткам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Носа собі відрізала".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова одягає 15-річну доньку по-дорослому: "Кепочка і спідничка".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова порівняла себе в найкращі часи, минуло 10 років: "Змінилася?"