Трирічний мешканець села Іванківці Козятинського району Вінницької області пішки подолав відстань у вісім кілометрів та опинився в сусідньому селі. Про це повідомляє поліція регіону.

Як зазначається, маленька дитина зникла з подвір’я, на якому гуляла, вдень у суботу, 22 лютого. Батьки не одразу помітили зникнення дитини, а коли кинулися її шукати, то виявилося, що малюка поблизу немає. На місце події викликали правоохоронців, на пошуки дитини кинулися близько сотні поліцейських, місцеві мешканці та небайдужі з усього району.

Через чотири години після зникнення незнайомого малюка на своєму подвір’ї виявила мешканка сусіднього села, розташованого за вісім кілометрів від Іванківців. Жінка одразу ж подзвонила до поліції та повідомила про маленького знайду. Хлопчика передали медикам, стан його здоров’я встановлюється.

Фото: поліцейський та жінка, до будинку якої пришла дитина

Правоохоронці зазначають, що в родині, окрім малюка-мандрівника, є ще менша дитина. Обоє ростуть у неналежних умовах, батьки ними майже не займаються.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Батьків хлопчика притягнуто до адміністративної відповідальності, родиною відтепер цікавляться соціальні служби.

Як повідомляв Знай.ua, вчителька групи продовженого дня з'їхала з котушок і завдала дитині жорстокі каліцтва. Її подальша поведінка змусить скрипіти зубами від злості і ще раз перевірити, на кого залишили дітей.

Також Знай.ua писав, в Україні біда з навчанням, керівникам доводиться доучувати студентів, щоб вони відповідали початковому рівню. Також стало відомо, яких саме знань не вистачає сьогоднішнім школярам.

Нагадаємо, вже на наступному тижні будемо святкувати щосили Масляну, а значить, варто підготуватися і запастися листівками для близьких, щоб привітати зі святом.