Як стало відомо, 7-го лютого 2020-го року народний обранець був спійманий на хабарі у 100 тисяч доларів. Сталося це завдяки здагодженій роботі Прокуратури Вінницької області та Національної поліції. За інформацією, наданою слідством, затриманий є депутатом однієї з міських рад Вінницької області.

Хабар
Хабар

Також правоохоронці повідомили, що, судячи з усього, він діяв не один, а з "товаришами", серед яких був міський голова та кілька "кримінальних авторитетів". В обмін на щедру винагороду підприємцю було обіцяно 10 гектарів землі для здійснення підприємницької діяльності.

Обвинувачені були затримані під час спроби отримати частину хабара у сумі 20 тисяч доларів США. На даний момент на квартирах і за місцями роботи підозрюваних проводяться обшуки. Також, за інформацією слідства, окрім іншого, у обвинувачених було вилучено зброю.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто нагадати, що у відповідності до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути засудженою до тих пір, поки її вина не буде доведена в судовому порядку і зафіксована в обвинувальному вироку суду.

Нагадаємо, завидний наречений-аферист і гіпнотизер розвів 500 жінок на сотні тисяч євро.

Як повідомляв портал Знай.uа, наразі робота парламенту паралізована, а виною стали 4 тисячі правок до законопроекту про ринок землі.

Також портал Знай.uа писав, Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський звернув увагу українців на ще одного працівника державного підприємства, який отримує космічну зарплату