У Вінниці хочуть скасувати електронний квиток. Все тому, що всі штрих-коди і картки мають "число Диявола", тобто "666". Місцеві мешканці вже почали судитися з чиновниками, вимагаючи скасувати впровадження електронного квитка у громадському транспорті.

Про подання відповідного позову йдеться в постанові Вінницького окружного адмінсуду.

Представник комунальної служби, яка відповідала за реформу, розповіла, що позивачі є "особами з релігійними переконаннями". Вони стверджують, що всі штрих-коди і картки мають число 666.

У Вінниці хочуть скасувати е-квиток


"Наскільки мені відомо, вони зверталися до якогось університету, той університет їм підтвердив, що штрих-код і QR-код мають "шістки". Вони кажуть, що ("число Диявола") є в штрих-коди і QR-коди", – розповіла чиновниця.

За словами представниці комунальної служби влітку до них звернулося 97 осіб з проханням не впроваджувати систему електронного квитка.

Нагадаємо, раніше різке підвищення тарифів за проїзд пересадить городян на велосипеди.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Портал Знай.uа повідомляв, що Кличко показав посинілу "картку киянина", українці були ошелешені: "Де каштанчики?!"