У Вінниці в неділю, 19 січня, не буде ні промінчика сонця. Дощу або снігу не очікується, повідомляє погодний сайт Sinoptik.

Як прогнозується, температура повітря 19 січня у Вінниці опуститься нижче 1 градуса морозу, а вночі – ще більше, до позначки в 2 градуси нижче нуля.

Найтеплішим 19 січня у Вінниці було двічі, в 1993 році і в 2007 році, місто тоді прогрівся до 4,8 градусів тепла. А найхолоднішим – в 1963 році, тоді мороз досяг 26 градусів нижче нуля.

За православним календарем сьогодні, 19 січня, відзначають Хрещення Господнє, воно ж - Богоявлення. Вважалося, що по тому, якою буде погода у цей день, можна судити, яким буде майбутнє літо.

Якщо день буде холодним і сонячним, то літо буде сухим і спекотним. Похмурий, похмурий і сніжний день обіцяв урожайну осінь. У народі вважали, що чим тепліше день Хрещення, тим густіше пшениця і ячмінь. Доброго врожаю також чекали, коли небо покривалось синіми хмарами, а снігопад йшов великими пластівцями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Якщо на річці лежав міцний лід, а вночі було чути, як він скрипить, то говорили, що весна буде пізньою і холодною.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли, чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дріб'язок, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.