Під Вінницею подружжя вирощує на свої фермі не корів і не свиней, а зовсім екзотичних для українського села тварин – крокодилів. Про це передають місцеві ЗМІ.

Як зазначається, вирощуванням рептилій фермери займаються понад десятиліття. Загалом на фермі мешкають близько трьох десятків «зубастиків». Деякі «вихованці» сягають чотирьох метрів у довжину.

Господарі, Світлана та Дмитро Бичківські, тримають у господарстві також кайманових черепах та змій. Проте жодну тварину з ферми вони не збираються вбивати, а тим більше – торгувати їхнім м’ясом. Рептилії опиняються на фермі різними шляхами, найчастіше їх викуповують у мандрівних цирках та зоопарках, де тваринам не можуть забезпечити належний догляд.

Мета фермерів – зберегти життя врятованим тваринам. Вони навчилися вирощувати нових крокодильчиків із яєць, які відкладають їхні дорослі улюбленці. Продавати малечу не планують. Наступним кроком має стати відкриття крокодилячого «заповідника» поблизу Одеси, де тварин можна було б випускати у відкриту водойму.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, цирк не поїхав: у центрі Харкові засікли слона, - відео підірвало мережу.

Як повідомляв Знай.uа, за що винахідник Томас Едісон стратив слониху Топсі.

Знай.uа писав, львівський гицель жорстко розправився зі своїм псом: українці вимагають розплати.