Молода вінничанка встановила абсолютний рекорд в освіті. Незважаючи на її досить молоді роки, дівчина вже закінчила дев'ять вузів.

Про це повідомляє інформаційний портал "РБК-Україна".

25-річна вінничанка Надія Яворовенко закінчила дев'ять вузів в Україні і Франції. Таким чином вінничанка встановила новий рекорд в освіті.

Відомо, що п'ять дипломів про вищу освіту дівчина отримала в Україні, ще 4 - у Франції. Надія Яворовенко навчалася менеджменту, управління підприємствами, менеджменту організацій, менеджменту готельно-ресторанної справи, праву, переведення іноземних мов та європейському праву.

Вінничанка встановила рекорд в освіті Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вінничанка отримувала знання в таких ВНЗ: університет Auvergne I - Франція, Ecole Universitaire du Management - Франція, Київський торгово-економічний університет, Національна академія внутрішніх справ, Université Nice Sophia Antipolis - Франція, Institut du Droit, de la Paix et du Développement Universit de lé Nice Sophia Antipolis - Франція.

Як писав Знай.ua , женская збірна України з боксу завоювала 15 медалей на міжнародному турнірі Scorpion Cup 2019, який пройшов у Польщі.

Як раніше повідомляв Знай.ua , збірна України з кікбоксингу WAKO завоювала дев'ять медалей на Чемпіонаті світу, який пройшов в Сараєво (Боснія і Герцеговина) 22-26 жовтня.

Як повідомляв портал Знай.иа, збірна України стала кращою на чемпіонаті світу з ММА.