На Вінниччині поліція затримала рекордно п'яного та неадекватного чоловіка, який побив та покусав поліцейського.

Скандальні подробиці повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Поліція, фото з вільних джерел
Поліція, фото з вільних джерел

14 грудня під Вінницею поліцейські зупинили п’яного водія, який повівся абсолютно непередбачувано в ході документування порушення. Чоловік почав чинити опір, розбив службовий планшет правоохоронця та зірвав боді-камеру іншого правоохоронця. Не обійшлося і без тілесних ушкоджень - під час затримання неадекват вдарив по обличчю поліцейського та вкусив його за палець.

"Такі дії містять ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України ( насильство щодо працівника правоохоронного органу) . Такий злочин карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк", - уточнюють в поліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наразі особу 22-річного зловмисника встановлено. Ним виявився мешканець Вінницького району, без кримінального минулого. Чоловіка затримано в процесуальному порядку згідно ст.208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

На водія автомобіля складено адміністративний протокол за керування автомобілем у нетверезому стані згідно ст.130 КУпАП