Активісти звернулись до Зеленського через відремонтовану дорогу, що розвалилась на Вінничині.

Про це повідомляє портал "СтопКор".

У вівторок, 10 грудня активісти ГО "Стоп корупції" провели акції протесту біля Державного бюро розслідувань та Міністерства інфраструктури з вимогою звільнити з посади керівника служби доріг Вінницької області Ігоря Корольчука. А також активісти вимагали скасування договорів з ТОВ "Інтервіас Україна".

"Ми звертаємось до посадовців щодо ситуації з розкраданням бюджетних коштів під час капітального ремонту дороги М12 Вінницької області на ділянці 499-503км керівником Служби автомобільних доріг Вінницької області – Корольчуком Ігорем Євгеновичем", – наголосили стопкорівці.

Активісти звернулись до Зеленського Фото: СтопКор


Активісті заявляють, що в липні 2019 року тендер на виконання робіт, виграла нікому невідома компанія ТОВ "Інтервіас Україна". З відкритих джерел відомо, що ця компанія існує майже 2 роки та має статусний капітал 100 тисяч гривень. Загальна вартість отриманих замовлень – майже 900 мільйонів гривень.

Активісти звернулись до Зеленського Фото: СтопКор


"На ремонт п’яти кілометрів дороги М12, було витрачено майже 100 мільйонів гривень бюджетних коштів, але вже за три місяці автошлях вкрився тріщинами і ямами, тоді і з'ясувалося, що фактично роботи проводять співробітники Вінницького облавтодору, який програв в тендері на обслуговування та ремонт дорожнього полотна", – розповіли активісти.

Після акцій звернення з відповідною інформацією були направлені главі держави Володимиру Зеленському, прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку, Міністру інфраструктури України Владиславу Криклію, директору Державного бюро розслідувань Роману Трубі та голові Державного агентства автомобільних доріг України Олександру Кубракову.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що президент Російської Федерації Володимир Путін, після зустрічі у французькій столиці "нормандської четвірки", виступив з офіційною заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Офісі президента неправильно переклали комюніке за підсумками зустрічі в Парижі.

Також портал Знай.ua писав, що політичний експерт, бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо зустрічі уНормандському форматі.