Вінницю визнано найкомфортнішим містом проживання серед обласних центрів України.

Про це на повідомив міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Facebook.

Сергій Моргунов
Сергій Моргунов

Мер розповів, що за підсумками Всеукраїнського муніципального дослідження, яке проводила Соціологічна група Рейтинг на замовлення Міжнародного республіканського інституту International Republican Institute (IRI), Вінниця визнана найкомфортнішим містом України та уточнив, що високу винагороду присуджують уже п'ятий рік поспіль.

Вінниця - найкомфортніше місто України, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дивовижне відчуття, коли твоє рідне місто визнають найкомфортнішим містом в Україні – а тим більше п’ятий рік поспіль! Щойно оголосили підсумки Всеукраїнського муніципального дослідження, яке проводила Соціологічна група Рейтинг на замовлення Міжнародного республіканського інституту International Republican Institute (IRI) за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна. Вітаю усіх вінничан зі спільною перемогою! Ми разом досягли цього результату і можемо пишатися тим, що живемо у місті-лідері. У нас є стратегія розвитку і командний підхід – це ті речі, які започаткував у Вінниці ще Володимир Гройсман. Це допомагає нам і зараз реалізовувати задумане, впроваджувати інновації, залучати все більше активних і креативних вінничан до спільних проектів. Сильна територіальна громада – це люди, об’єднані любов’ю до міста, які здатні працювати на результат, уміють радіти успіхам і при цьому – не розслаблятися. Ставитися до рейтингів можна по-різному, але для усіх вінничан – це знак, що ми рухаємося у правильному напрямку, щоб місто ставало кращим і комфортнішим! Дякую усім!", - зазначено в дописі.

Скріншот з Facebook

Нагадаємо, мер Вінниці Сергій Моргунов увійшов в трійку найкращих градоначальників України.

Як повідомляв Знай.ua, Леся Нікітюк переконає українців подорожувати рідною країною у новому шоу "Le маршрутка".

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що гори устриць, ріки вина: під Одесою стартує фестиваль Wine Fest 2019.