У Вінниці запустили електронний квиток на всі види громадського транспорту.

Про це повідомляє інформаційний портал "Vinnytsia.news".

У Вінниці з'явилася система оплати проїзду в громадському транспорті за допомогою електронного квитка і безконтактних банківських карт.

Електронний квиток – це перший сервіс Муніципальної картки вінничанина. Система поки працюватиме в тестовому режимі, що передбачає і можливість користування паперовим квитком.

У Вінниці запустили електронний квиток

Проводити безготівкову оплату проїзду можна за допомогою стаціонарних валідаторів, встановлених у трамваях. Валідатори встановили біля кожних дверей, а друкують квитки – тільки на середніх.

До кінця 2019-го розрахуватися з допомогою Муніципальної та інших карток, включаючи додаток на смартфоні, можна буде в тролейбусах і муніципальних автобусах. Що ж стосується маршрутних таксі – тестування системи там почнеться з 1 січня 2020-го.

У Вінниці запустили електронний квиток


Проєкт впровадження безготівкової оплати проїзду в громадському транспорті Вінниці фінансується за рахунок кредитних коштів ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку). Для реалізації цього проєкту Вінниці потрібні 6,5 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у Києві з'явилися маршрутки з валидаторами для оплати проїзду Kyiv Smart Card.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.