У Вінниці патрульні затримали агресивного водія, який наніс тілесних ушкоджень інспектору під час виконання ним службових обов’язків.

Про це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області на своїй сторінці у Facebook.

"Екіпаж патрульної поліції виявив порушення правил дорожнього руху на Тиврівському шосе. Автомобіль "ВАЗ 211540" припаркувався ближче, ніж за 10 м до пішохідного переходу, що є порушенням п.п. 15.9 (Г)", - розповідають правоохоронці.

Скріншот із facebook-сторінки Патрульної поліції Вінницької області

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Виявивши порушення, інспектори зробили зауваження водієві та попросили прибрати автівку. Той пояснив, що не хотів довго йти пішки, паркуючись подалі без порушень. На зауваження поліцейських чоловік не відреагував, припинити правопорушення відмовився у грубій формі, покинув машину та зник у невідомому напрямку.

Оскільки автомобіль був припаркований з порушенням ПДР і суттєво перешкоджав іншим учасникам дорожнього руху, патрульні викликали евакуатор.

Автівку забрав евакуатор, фото: Вінниця Ок

"Хвилин за 20 водій повернувся. Інспектори повідомили його про евакуацію транспортного засобу, на що чоловік відреагував агресивно. Пред’явити документи він відмовився та сів до автівки, завів її та почав рух прямо, здійснивши наїзд на патрульного передньою частиною автомобіля, провізши його на капоті близько 10 метрів", - шокують подробицями у поліції.

Як наслідок - копи затримали 35-річного водія із застосуванням спецзасобів та фізичної сили та доставили його до відділку поліції. Постраждалий інспектор звернувся за допомогою до медичного закладу з попереднім діагнозом "забій м’яких тканин нижніх кінцівок", обставини НП наразі встановлюються.

Користувачі бурхливо відреагували на повідомлення поліції, відзначивши, що місто "буквально кишить" подібними автохамами.

"Вінницький кугут у всій красі", "Зовсім знахабніли", "Чому не показуєте обличчя? Місто повинно знати своїх героїв", - іронізують українці.

Нагадаємо, ДТП під Києвом забрала життя двох сестер

Як повідомляв портал Знай.ua, під Миколаєвом в автомобільній аварії загинули двоє керівників місцевої поліції.

Також Знай.ua писав, у Києві на ринку викрали чоловіка