Після учорашніх вечірніх опадів та нічного морозу вулиці Вінниці перетворились на суцільну ковзанку. Люди змушені ходити по траві.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Вінниця".

У Вінниці тротуари посипали протиожеледною сумішшю тільки в центрі міста. На слизькі дороги скаржаться не тільки пішоходи, а й автомобілісти. Зазначають, що навіть на зимовій гумі важко впоратися з такою ожеледицею.

На ковзанку перетворився проспект Космонавтів у Вінниці... Жовті ящики із піском та сіллю є, але посипати бруківку поки нікому! Тому тотальний сракопад і похід по траві... Відео 33kanal.com

Geplaatst door Roman Kowalski op Zondag 24 november 2019

За даними ГУ Нацполіціі у Вінницькій області через ожеледицю вже сталося одне ДТП на Вінниччині. Аварія сталася на автодорозі Тульчин – Кирнасівка близько шостої години ранку за участю автобуса Isuzu.

На Вінниччині через ожеледицю сталася ДТП Фото: Національна поліція

Відомо, що водій не впорався з кермуванням, в результаті чого транспортний засіб перекинувся. Водій і четверо пасажирів з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані в районну лікарню.

На Вінниччині через ожеледицю сталася ДТП Фото: Національна поліція


Вінницькі правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше лютий снігопад вирує у Франції, не щадить нікого: кадри зимового апокаліпсиса.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай.uа писав, що скасували понад 450 рейсів: США буря "підбила" пасажирський літак, фото.

Портал Знай.uа повідомляв, як замінити літню гуму на зимову: головні правила для водіїв.