Хмельницький чиновник прив’язав собаку до машини та тягнув його по дорозі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Vsim.ua".

17 листопада, в Красилівському районі поблизу села Кузьмин солдат спецпризначенець який проїжджав повз помітив шокуюче видовище. Він побачив як за машиною тягнуть на ланцюгові собаку. Пес був повністю закривавлений. Кермувальник наздогнав авто та зупинив його, виявилося що зловмисник це місцевий чиновник - Володимир Байдич, директор державного архіву Хмельницької області.

Чоловік пояснив, що пес вкусив його маму, тому він вирішив розправитися з ним таким моторошним чином. На місце події солдат викликав наряд поліції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хмельницький чиновник прив’язав собаку до машини

В поліції Красилова повідомили, що за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 кримінального кодексу України. “Жорстоке поводження з тваринами”. Чоловіку, який так розправився із твариною, загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.