Дві вінничанки змагаються за перемогу у шоу талантів "Х-фактор", черговий сезон якого щосуботи традиційно збирає біля екранів мільйони українців.

Судді головного вокального шоу країни "Х-Фактор"
Судді головного вокального шоу країни "Х-Фактор"

Дві вінничанки змагаються за перемогу у престижному шоу, повідомляє Вінниця Ok та публікує відео із виступами учасниць.

У повідомленні йдеться, що на телепроекті завершилися кастинги і зіркові судді обрали конкурсантів, які пройшли до тренувального табору. Учасники мали 30 секунд, щоб акапельно виконати будь-яку пісню і сподобатися журі під час сліпих прослуховувань, які відбувалися у досить екстремальних умовах.

Вінничанка Анна Іваниця зачарувала українською піснею "Закувала зозуленька", а Людмила Базелюк родом з Козятинського району заспівала "Черемшину". Як з’ясувалося, жінка працює нянею у дітей Олі Полякової. Обидві конкурсантки пройшли в наступний етап шоу "Х-фактор".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Запальна учасниця з Вінниці підкорила суддів хітом Lady Gaga "Always Remember Us This Way". Однак глядачі та журі оцінили не лише вокальні здібності молодої виконавиці - дівчина вразила всіх екстравагантною зовнішністю. Особливо сильне враження харизматична учасниця справила на Олега Винника, який навіть устав із суддівського крісла та підійшов ближче, аби краще розгледіти молоду співачку.

Чуттєвим виступом із піснею "Доня" суддів до сліз розчулила Людмила Базелюк, яка у традиційній вокальній манері показала прекрасну душу звичайної української жінки - жінки-матері, коханої та невсипущої хранительки сімейного вогнища.

Нагадаємо,MELOVIN зізнався, що відбувається за лаштунками шоубізу.

Як повідомляв Знай.uа, MELOVIN став голосом серіалу "Новенька".

Також Знай.uа писав, що оприлюднили кращі виступи учасників "Х-фактор".