На Вінниччині людям з вадами зору подарують мобільні телефони, щоб вони в будь-який момент могли зв'язатися з рідними та близькими.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вінниця. Ок".

До Міжнародного дня сліпих, що відзначають 13 листопада Калинівська міська рада закупили 24 мобільних телефони для людей вадами зору. Ці телефони придбали за 11 976 гривень за кошти міської ради. Всі 24 мобільних пристрої отримають місцеві жителі, які мають вадами зору.

Ілюстративное фото

Ініціатором покупки цих мобільних телефонів стала Калинівська територіальна первинна організація Українського товариства сліпих. Саме вони звернулися до міської ради з таким проханням виділити кошти. Обов'язковою умовою було те, щоб телефони були кнопкові. Люди з вадами зору також брали участь і у виборі марки телефонів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Запоріжжя атакував грип, хворих стає більше з кожним днем: що радять медики.

Як повідомляв раніше Знай.uа , лимони не допоможуть: львів'ян атакують потужні віруси, як не потрапити до списку хворих.