На Вінниччині у місті Жмеринка відбулося урочисте відкриття пам'ятника легендарному кіногерою Остапу Бендеру.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з місця події.

Журналісти нагадують, що скульптуру, яку у 2012 році під час реконструкції площі прибрали, повернули на місце. З цієї нагоди біля залізничного вокзалу влаштували масштабне свято.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жартома Остапу Бендеру видали паспорт з довічною пропискою на привокзальній площі Жмеринки. На урочистостях виступили команда КВК “Вінницькі мільйонери”, а також Заслужений артист України та колишній ведучий популярного у 2000-их “Джентльмен-шоу” Олег Філімонов.

Авторові роботи скульптору Миколі Крижановскому вручили почесну грамоту від міської ради. Присутні мали можливість отримати почесне посвідчення “великого комбінатора”, зробити фотографії фотозоні і почастуватися солодощами.

Офіційно пам'ятник на Залізничній площі встановили у 2001 році до 70-річчя виходу в світ роману “Золотой ягненок”.

Нагадаємо, Остап Бендер повертається: під Вінницею влаштують грандіозну вечірку на честь головного хулігана із "Дванадцять стільців"

Як повідомляв раніше Знай.ua, світ прощається з Марком Захаровим: "12 стільців", "Той самий Мюнхгаузен" та інші фільми, за які люблять режисера

Також Знай.ua писав про те, що пам'ятник Ярославу Мудрому в Сумах спантеличив українців своєю безглуздістю, такого ви точно не бачили: "І сміх і Гріх"