У п'ятницю, 1 листопада, на сесії міської ради вінницькі депутати ухвалили рішення про взяття кредиту з метою впровадження проекту з модернізації вуличного освітлення.

Кредит на 14,9 мільйона гривень під 3% річних обіцяє корпорація НЕФКО, передають місцеві ЗМІ.

Сплачувати мільйонні борги збираються за рахунок економії на світлі. Депутати міськради погодилися взяти кредит на реалізацію масштабного проекту з модернізації вуличного освітлення. За ним, застарілі лампи замінять на 680 LED світильників, які розмістять на магістральних вулицях Вінниці: Соборній, Пирогова, Келецькій. Нові лампи мають строк служби вп’ятеро більший, аніж старі натрієві світильники. При тому, замість повітряних кабелів до стовпів прокладуть підземні мережі.

"Загалом буде залучено 14,9 мільйона гривень позики від НЕФКО під 3 % річних, кредит розподілений на 2 роки. Відсотки по кредиту передбачається погасити коштом отриманої економії від впровадження проекту, реалізація якого за чинним на сьогодні тарифом дозволить економити близько 2 мільйони гривень на рік", — резюмували у департаменті фінансів вінницької міськради.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Вінниці закривають фонтан Roshen

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що джазовий фонтан встановили у Запоріжжі.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Володимир Буряк записав відео на каскаді фонтанів "Веселка", в якому запросив запоріжців відвідати Покровський ярмарок на честь Дня міст.