ТРК Вінниччина порушило Законодавство і транслювало у своєму ефірі заборонений контент. Вони мають сплатити штраф. Про це повідомляють журналісти програми "Українські сенсації".

Журналісти "Українських сенсацій" провели експеримент та створили рекламу жуків-знахарів, які нібито здатні вилікувати людину. На українських телеканалах транслювати такі ролики заборонено. ТРК Вінниччина погодилась транслювати ролик за вісім тисяч, цю рекламу псевдо-лікування крутили впродовж тижня тричі на день.

Місцеві жителі були обурені рекламою та почали писати про це в мережі Facebook.

"Час зашкваров. Всі бачили" чудо-рекламу "про лікування тарганами? Так ось, ТРК Вінниччина. Твій рідний телеканал тиждень показував цю бурду всього за 8 тисяч гривень. Ніякої перевірки інформації - нічого! Тупо" будь-який каприз за ваші гроші "! Якщо у вас бабусі-дідусі, мами-тата дивляться цей канал - поговоріть з ними. Може такі як "ТРК Вінниччина" вже радять їм брати кредити в незрозумілих конторах, і потім вся ваша сім'я буде страждати від колекторів, а вашу квартиру в кінці кінців взагалі заберуть! Бережіть себе і своїх рідних! "— написав Віктор Крамаренко.

Нагадаємо, М1 Music Awards 2019: опубліковано повний список номінантів на музичну премію

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, віч-на-віч зі своїми страхами: учасниць "Топ-моделі по-українськи" змусили дефілювати із повзучими тварюками

Також Знай.ua писав про те, що у "95 Кварталі" показали, як Боклан став "папіком": "Такого діда не складно сплутати з олігархом"