На Вінниччині місцевий житель Андрій Білоножко 7 жовтня опублікував петицію до міськради з пропозицією економного варіанту побудови нового вантового автомобільного мосту через річку Південний Буг на місці існуючого пішохідного.

Мерія відповіла на петицію 28 жовтня та зазначили, що в пріорітеті наразі будівництво мостового переходу від вулиць Батозької і Янгеля на Замості до Ватутіна та Шимка.

Петиція чоловіка набрала досить швидко необхідну кількість підписів.

"На даний час пріоритетним завданням в місті Вінниця є будівництво мосту, який з'єднaє райони Тяжилів тa Зaмостя. Шляхопровід йтиме від вулиці Бaтозької до вулиці Мaксимa Шимкa. Тaкa розв’язкa покрaщить сполучення районів Тяжиловa із Зaмостям, з'єднaвши вулиці Aкaдемікa Янгеля тa Вaтутінa.

Після завершення даного проекту, буде можливо повернутись до аналізу проектних пропозицій та пошуку залучення інвестицій щодо фінансування будівництва нового автомобільного мосту через річку Південний Буг", - зазначається у відповіді міськради.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В мерії пообіцяли, що шанси на те, що міст побудують є, але вже після реалізації іншого проекту. Однак, не відомо, коли настане час для повторного розгляду петиції Андрій Білоножко.

Нагадаємо, розлючені вінничани перекрили дорогу, пристрасті киплять: "Прибрати фури олігархів!"

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилося цікаве фото путінського дітища в Криму: скандальний міст "не витримує" потоку туристів

Також Знай.ua писав про те, що китайці в допомогу: у Запоріжжі береги Дніпра з'єднають майстри з Піднебесної