На Вінничині, у місті Калинівка, жінка з донькою тримали у квартирі понад чотири десятка собак. Про це розповіли зооволонтери у пабліку kalynivka.city.

За словами однієї волонтерки, до неї у притулок для тварин привезли понад 40 собак. Всі тварини жили в одній квартирі.

"Кістки і шкіра. Штук десять вагітні, блохи, демодекоз, їх було 44, в дорозі одного "хлопчика" загризли», пише жінка, додаючи, що тварини із жадібністю накинулися на їжу, «наче ніколи не їли». Собаки влаштували бійку за їжу, «три великих відра проковтнули». Крім того, тварини не мають щеплень, їх не стерилізували.

Мешканці будинку, в якому раніше утримували тварин, стверджують, що зграя робила їхнє життя нестерпним: цілодобовий гавкіт, сморід та бруд впродовж 10 років набридли людям.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Міській владі вдалося домовитися із власницею тварин про перевезення їх до притулку, однак тепер вони стали проблемою зооволонтерів.

Нагадаємо, дух Середньовіччя: у Вінниці лицарі схрестили мечі на честь героя Небесної сотні, яскраві кадри.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в обмін на переїзд: вінничанам подарують житло за нуль гривень.

Також Знай.ua писав про те, що рятували всім селом: під Вінницею корову з собакою ледь не "засмоктало" болото.