На Вінничині в квартирі проживає півсотні собак. Волонтерка-зоозахисниця поділилась, що до неї звернулась господарка, щоб віддати в притулок, або ж в хороші руки четверолапих.

Сусідка розповіла, що господарка квартири та її донька безпритульних собак почали збирати ще років 10 тому. Після того, як в родині загинув батько. Жінка припускає, що таким чином дружина покійного шукала розради.

Волонтерка, Тамара Пастух також підбирає бездомних собак і кішок, але, каже, по одному-два. Приводить їх в порядок і прилаштовує в притулки або роздає новим господарям. Оскільки, ця справа досить витратна.

"Як вийшли на мене ці жінки і попросили прийняти 23 собаки. Я погодилася. І тут пізно ввечері мікроавтобусом привозять мені 44 (!) тварин! Все в жахливому стані. Я була в шоці. Навіть у страшному сні не могла уявити, що люди можуть так поступати. Сусіди розповідають, часто пропонували жінкам стерилізувати собак, коли їх ще було набагато менше, але ті навідріз відмовлялися", – розповідає Тамара.

Волонтерка власними силами, не могла відгодувати і привести в порядок собак. Трохи з продуктами допомогли небайдужі люди після того, як волонтер розмістила у Facebook цю дивовижну історію.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Євгенія Клопотенка загнали в ліс під Києвом: чим здивував популярний блогер і головний "шкільний" шеф-кухар країни

Як повідомляв раніше Знай.ua,знавісніла запоріжанка порізала дітей ножем, маленька принцеса щосили чіпляється за життя: "Пробита легеня"

Також Знай.ua писав про те, що котяча мати: пенсіонерка із Прикарпаття "усиновила" 20 пухнастиків, але є проблема