У Вінниці патрульні затримали маршрутчика. Поліція зупинила ввечері переповнену маршрутку, якою керував 56-річний водій в наркотичному сп'янінні.

Про інцидент повідомив у соцмережі перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Патрульні зупинили маршрутку через те, що вона була занадто переповненою, а вже потім з'ясували, що водій був під дією наркотиків.

"Водій виходить, пояснює, що саме годину пік і потрібно було забрати побільше людей. Але це перевезення людей… Патрульні відповідно реагують – виписують на нього постанову по 1 ч. ст. 121-2 Купап. Тут міг би бути кінець черговий поліцейської історії, яких тисячі на добу. Але… При складанні адміністративних матеріалів інспектори помічають у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння: розширені зіниці очей, які не реагують на світло, пальці рук тремтять, а хода – дуже жвава", – пише Олексій Білошицький.

В наркодиспансері стан водія підтвердили. Матеріали справи будуть направлені до суду. Крім того, чиновник патрульної поліції пообіцяв:

"І завтра ж будуть направлені листи:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • на ОМС з перевірки дотримання умов перевезення пасажирів на цьому маршруті перевізником та вирішення питання щодо розірвання договору з перевезень пасажирів за цим маршрутом.
  • на Укратрансбезпеку з перевірки дотримання ліцензійних умов перевізником (і прийняття рішення про позбавлення перевізника ліцензії з надання послуг з перевезення пасажирів)".

Нагадаємо, труна на колесах: під Києвом п'яний в зюзю маршрутник "утрамбував" повний автобус людей

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Сумах озвірілий пасажир розстріляв таксиста: страшна розправа потрапила на відео

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі осатанілий маршрутник накинувся на матір воїна АТО: "Ну і що, що твій син загинув"