Мурашки по шкірі: у Вінниці стартував масштабний фестиваль Air Gogolfest, ви будете приємно здивовані. Фестиваль сучасного мистецтва проходити у місті вдруге і триватиме він до 20 жовтня.

Більшість локацій, як і торік, розмістили на території колишніх приміщень заводу "Кристал". Родзинками театральної програми AIR GOGOLFEST-2019 будуть вистави від німецького та швейцарського театру, українського незалежного театру.

Фестиваль відкрили оперою-реквіємом "IYOV" від режисера Влада Троїцького та за участі музично-театральної формації NOVA OPERA.

Також у програмі потужна музична денна і нічна програми. Нічна програма має назву GogolNight - та проходити у форматі андеграундних арт-вечірок.

Триватиме фестиваль до 20 жовтня.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що під Одесою, у місті Південний, поліція виявила предмети, які випромінювали радіацію вище за норму в 500 разів.

Знай.іа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.