Вчора 17 жовтня ввечері на Вінниччині стався нещасний випадок, 11-ти річний хлопчик впав у 8-метрову бетонну яму. Службу порятунку "101" повідомили, що у селищі Сутиски Тиврівського району на Вінниччині, дитина впала у яму. Рятувальники дістали травмовану дитину, та передали медикам. Хлопчик зараз знаходиться у важкому стані.

У пресслужбі Головного управління ДСНС України у Вінницькій області коментують:

"Прибувши до місця виклику, рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №31 за допомогою медичних нош та рятувальної мотузки дістали 11-річного хлопчика з ями, глибиною вісім метрів. Потерпілого передали працівникам екстреної медичної допомоги. Дитину доправлено до Вінницької обласної дитячої лікарні у важкому стані."

Як повідомляв Знай.ua, потужний вибух прогримів на заводі під Рівно.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що клуби густого диму окутали село Чернін Таращанського району на Київщині – 16 жовтня там горіло кукурудзяне поле.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що у Дніпрі маленький пухнастик провалився у вигрібну яму.