У Вінниці 18 жовтня, метеорологи обіцяють ясну безхмарну погоду, яка не засмутить опадами. Сонце, яке зійшло над Вінницею о 7:30 ранку впродовж дня не заступить жодна хмаринка. Тож, блакитнооким вінничанам варто прихопити з собою сонцезахисні окуляри.

Бабине літо неспішною ходою прогулюється вулицями Вінниці та тішить містян температурою повітря, яке нагріється до +22 градусів.

Атмосферний тиск у Вінниці триматиметься в низькому діапазоні 743 мм рт ст, що вимагатиме особливої уваги та балансу від людей з чутливістю до перепадів тиску. Вологість повітря зранку доволі висока - близько 90%, що призводить до ранкового туману. Це чудове явище, яким варто милуватися зранку, проте також варто зважати всім учасникам дорожнього руху та бути обережними.

Вітер 18 жовтня буде мінливим, проте надзвичайно помірним, до 1 м/сек. Зранку він буде пересувати повітряні маси зі сходу, а з обіду змінить напрямок на південно-східний.

Заходом сонця вінничани зможуть помилуватися о 18:12. Команда Знай.ua бажає вінничанам гарного настрою!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у православному календарі в цей день вшановують святу мученицю Харитину.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що відомий український письменник Сергій Жадан вважає, що українське суспільство вкрай політизоване.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що українські фермери отримають 400 млн євро від Європейського банку.