У Вінниці четвер, 17 жовтня, обіцяють ясну безхмарну та без опадів погоду. Сонце, яке зійде над Вінницею о 7:28 ранку сяятиме впродовж дня, і жодна хмаринка не затьмарить його. Тож, власникам блакитних очей слід попіклуватися про захисні окуляри.

Бабине літо потішить також температурою повітря, яке нагріється до +22 градусів та познімає з вінничан шалики та теплі куртки.

Атмосферний тиск триматиметься в низькому діапазоні 743 мм рт ст, що змусить носіїв вегето-сосудистої дистонії відчувати певний дискомфорт. Вологість повітря зранку доволі висока - 90%, що може привести до ранкового туману. На це варто зважати всім учасникам дорожнього руху.

Вітер 17 жовтня буде дуже мінливим і непередбачуваним, проте доволі помірним, лише 2 м/сек. Зранку він буде пересувати повітряні маси з південного заходу, потім змінить напрямок на західний, після обіду кардинально поміняє рух і летітиме з півночі, і до вечора знову зміниться на північно-східний. Але сила вітру послабшає, його практично не буде відчуватися.

Захід сонце прогнозують, відбудеться о 18:14. Команда Знай.ua бажає вінничанам гарного настрою!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в Україні останній місяць осені буде досить примхливим.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що подивитися у Львові в розпал осені.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що будинок російського класика в Одесі відновлять за шалені гроші.